Kaksi suurta suolaisen veden krokotiilia Surat Thanissa paikallisten kyläläisten pyytämänä

Surat Thani -

  Paikalliset kyläläiset saivat kaksi suurta suolaisen veden krokotiilia Tha Chanan alueella.

Tha Chanan piiripäällikkö kertoi Phuket Expressille, että paikalliset kyläläiset ilmoittivat hänelle nähneensä massiivisen krokotiilin viime yönä (8. joulukuutath) tienvarrella lähellä kanavaa Kantuleen seutukunnassa, joka oli noin 100 metrin päässä paikallisista taloista. Paikalliset, jotka ovat julistaneet itsensä krokotiilien pyynnin asiantuntijoiksi, saivat myöhemmin paitsi yhden krokotiilin, vaan kaksi niistä.

Tha Chanan kalastuspäällikkö, rouva Pilaiphon Thongmak, kertoi Phuket Expressille, että ne ovat naaraspuolisia suolaisen veden krokotiileja. Yksi niistä on neljä metriä pitkä ja painaa 400 kiloa. Toinen on 2.1 metriä pitkä ja painaa noin 70 kiloa. Krokotiilit ovat nyt turvassa kalastuskeskuksessa.

Suolaisen veden krokotiilit ovat raivoissaan kuin makean veden krokotiilit, Pilaiphon totesi. Hän lisäsi, että Tha Chana Fisheries ei ole nähnyt niitä moneen vuoteen. Jos joku näki krokotiileja asuinalueilla, Pilaiphon kehotti yleisöä soittamaan asiantuntijoille saadakseen ne kiinni.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.