PÄIVITYS: Kuorma-autot saavat laskeutua Patong Hillille

Patong -

Kuorma-autot saavat laskeutua Patongin kukkulalta huomenna (8. joulukuutath).

Edellinen tarinamme:

Molemmat kaistat ovat nyt sallittuja sekä moottoripyörille että autoille.

Patongin kunnan PR-toimisto kertoi Phuket Expressille, että kuusipyöräiset kuorma-autot ja kymmenenpyöräiset kuorma-autot saavat laskeutua Patongin kukkulalle, joka on Patong – Kathu -kaistalla huomisesta (8. joulukuuta) alkaen.th) klo 10 alkaen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.