Phuketin vuosittaiset Chalong Temple -messut

Chalong -

Vuosittaiset Chalong Temple -messut ovat palanneet, ja ne pidetään ensi kuussa.

Temppelimessut peruttiin Covid-19:n aikana viime vuosina. Messut järjestetään ensi kuussa seitsemän päivää ja seitsemän yötä 21. tammikuuta alkaenst tammikuulle 27th, 2023 Chalongin temppelissä Chalongissa, Mueang Phuketin alueella.

Joka ilta on monia ruokakojuja, tuotteita, perinteisiä esityksiä ja konsertteja täydellisillä valoilla ja äänillä.

Chalongin temppeli on Phuketin tunnetuin ja tunnetuin temppeli, jossa jokainen buddhalainen ja Kiinan kansalainen vierailee mielellään.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.