Patong Carnival palaa Phuketiin

Patong -

Vuosittainen Patong-karnevaali on palannut sen jälkeen, kun se on peruttu viime vuosina Covid-19:n aikana.

Patongin kunnan PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että tapahtuma pidetään 16. joulukuuta - 18. joulukuuta. Patongin kunta kutsuu yleisön liittymään 36:eenth vuotuinen PHUKET-CARNIVAL 2022.

Tänä vuonna on iskulause "Amazingly Beautiful and Fun Everywhere Every time" upeine paraateineen. Festivaali järjestetään perinteisesti Patongissa juhlistamaan Phuketin matkailun huippusesongin alkua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.