Thaimaan kansanterveysministeri sanoo olevansa eri mieltä yöpisteen sulkemisesta kello 4, ja se voi levittää Covidia

Kansallinen -

  Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi olevansa eri mieltä siitä, että yöpymispaikat tietyissä matkailukohteissa olisivat auki kello 4:ään asti, koska se voi levittää Covid-19:ää.

Anutin, joka on kannabiksen laillistamisen tärkein kannattaja, antoi haastattelun thaimaalaiselle medialle ennen hallituksen kokoukseen osallistumistaan ​​tänään ja sanoi, että kansanterveysministeriö oli huolissaan siitä, että yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen kello 4:ään aamuyöstä kello 2:sta voi johtaa väkivallan leviämiseen. Covid-19 ja liikenneonnettomuudet.

Hän totesi, että sulkeminen klo 2 oli jo sopiva yöelämän kannalta. Ministeri kuitenkin lisäsi olevansa valmis kunnioittamaan hallituksen enemmistöä.

Kun Anutinilta kysyttiin, mitä hän tarjosi Thaimaan kansalaisille uudenvuodenlahjaksi, Anutin sanoi: "Neljäs tehosteannos Covid-19:lle ja terveyspaketti vanhuksille."

Samana päivänä hallituksen talossa matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn paljasti thaimaalaisille toimittajille, että hän aikoi pilotoida kello 4:n yöpaikan sulkemistoimenpiteen Bangla Roadilla Phuketissa.

Jos hallitus hyväksyy sen tänään (6.), toimenpide olisi todennäköinen turistihuippukauden jälkeen maaliskuussa 2023, Pipat sanoi.

Matkailuministeri ei vastannut Anutinin erimielisyyteen yöpaikkojen pidentämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/