Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: venäläiset turistit ovat huippuvieraita, vaihtoehtoinen reitti Patongiin avautuu ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 28 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Ranskalainen mies, joka pidätettiin Rawaissa viime viikolla valaan luurangon laittomasta hallussapidosta, väitti myyjän kertoneen, että se oli tehty puusta.                                            Alain kertoi viranomaisille ostaneensa tuotteen Chalongin lähellä olevilta markkinoilta. Myyjä kertoi, että se oli tehty puusta. Hän käytti sitä talon sisustamiseen eikä tiennyt, että se oli valaan luuranko.
  2. Venäläiset turistit ovat saavuttaneet Phuketin matkailijoiden kärjessä yli 50,000 XNUMX vierailijaa tässä kuussa, marraskuussa.

Thaimaan matkailun (TAT) Phuketin toimiston johtaja sanoi: "Tämän vuoden tammikuusta lokakuuhun Phuket tuotti yli 119 miljardia bahtia. Tämä luku osoittaa, että Phuketin matkailu on kasvanut 80 prosenttia, vaikka meillä ei olisikaan kiinalaisia ​​turisteja.

Yli 900,000 1 ulkomaista ja thaimaalaista turistia vieraili Phuketissa XNUMX. toukokuuta lähtienst.

Heistä 914,746 19,418 on ulkomaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX thaimaalaisia.

3. Uusi paikallinen tie Kathusta Patongiin avataan virallisesti tänään, isänpäivänä 5.

Tie on nyt moottoripyörien ja pienempien autojen käytössä. Suuremmat ajoneuvot eivät saa käyttää tietä. 

4. Lainvalvontaviranomaiset tarkastivat Phuketissa useita yrityksiä, joiden kerrotaan liittyvän väitettyyn kiinalaisen "mafian" johtajaan "Tuhaoon". Poliisi takavarikoi autoja, sänkyjä ja tietokoneita.

Poliisi paljasti epäillyn todellisen henkilöllisyyden Chaiyanat Kornchayanantiksi, kiinalaista syntyperää olevaksi Thaimaan kansalaiseksi.

Talonmiestä vastaan ​​on nostettu syytteet käärmeiden laittomasta hallussapidosta yrityksessä, jonka kerrotaan liittyvän väitettyyn kiinalaisen "mafian" johtajaan "Tuhaoon".

Talonmies vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen villieläinten laittomasta hallussapidosta, koska lupia ei löytynyt.

5. 55-vuotias filippiiniläinen mies pidätettiin Kathussa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 252 päivää.

Hänet vietiin Kathun poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista kustannuksellaan.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.