Thaimaan liikemies lahjoittaa maata tien rakentamiseen Patong-vuorelle Phuketissa

Phuket -

Hyväntekevä thaimaalainen liikemies lahjoitti maansa rakentaakseen vaihtoehtoisen tien, joka johtaa Patong-vuorelle sen jälkeen, kun vanha tie oli tukkiutunut maanvyörymän ja rakennustyön vuoksi.

Pisona Groupin johtaja Preechawut Keesin lahjoitti yhdessä Patong Development Foundationin kanssa maata ja 2.6 miljoonaa bahtia rakentaakseen 2.5 kilometriä pitkän betonitien Patongin vuorelle 19. lokakuuta vanhan tien tukkineen maanvyörymän jälkeen.

Kaksikaistainen tie, joka kulkee Suea Hok Sae Kengin pyhäköstä Patong-vuorelle, valmistui ja on avoinna yleisölle huomenna (5. joulukuuta) klo 9. Kuljettajia muistutetaan ajamaan varovasti, koska tie on jyrkkä.

Preechawut sanoi, että uusi tie rakennettiin hätätilanteessa. Hän toivoi sen estävän vierailijoiden lomat alueella pilaantumasta.

Tie on myös lähellä tunnettua kartingrataa, joka johtaa paikallisten asukkaiden kutsumaan sitä Go-Kart-tieksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.