Patong Hill tien odotetaan valmistuvan ennen uutta vuotta, Thaimaan liikenneministeri vierailee

Patong -

  Patong Hillin tien korjaustöiden odotetaan valmistuvan ennen uutta vuotta ja Thaimaan liikenneministeri vieraili Phuketissa.

Eilen (2. joulukuuta) Thaimaan liikenneministeri Saksayam Chidchob vieraili Phuketissa keskustelemassa liikenteen kehittämishankkeista, mukaan lukien Patong Hillin tien korjaustyöt.

Saksayam kertoi The Phuket Expressille "Patong Hillin tien odotetaan valmistuvan 100-prosenttisesti noin 25. joulukuuta mennessäth juuri ennen uutta vuotta. Tänä uutena vuonna Phuketissa vierailee paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja. Phuketin matkailu on nyt elpymässä kauhean kahden vuoden jälkeen pandemiarajoitusten vuoksi. Kansainvälisten matkailijoiden määrä on kasvanut 146 prosenttia. Uskomme, että ensi vuonna Phuketin matkailutilanne palaa normaaliksi ja vuoden 2019 tasolle."

Patong Hill vaurioitui voimakkaiden tulvien aikana, jotka aiheuttivat maanvyörymiä, tien osien pesua aiemmin tänä vuonna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.