Moottoripyörävaras Rassadassa pidätettiin 24 tunnin sisällä

Rassada -

Varas pidätettiin 24 tunnin sisällä moottoripyörän varastamisesta Rassadassa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Tawatchai Thongtipin, 24. Häneltä takavarikoitiin varastettu moottoripyörä. Hänet pidätettiin kotonaan Rassadassa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai ilmoituksen, että epäilty varasti moottoripyörän, joka oli pysäköity talon eteen Samkongissa Rassadan osavaltiossa. CCTV-materiaali näyttää selvästi epäillyn kasvot. Poliisi jäljitti epäillyn ennen kiinniottoa.

Tawatchai vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen yöllä tehdystä varkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.