Kaksi ihmistä kuoli kahden moottoripyörän sivuvaunun törmättyä lava-autoon Thalangissa

Thalang –

Kaksi ihmistä julistettiin kuolleeksi kahden moottoripyörän sivuvaunun törmättyä lava-autoon Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tänä iltapäivänä (30th) Mueang Mai – Pa Khlok Roadilla Thep Kasattrissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tieltä vaurioituneen pakettiauton. Läheltä löytyi kaksi vaurioitunutta moottoripyörän sivuvaunua.

Yksi moottoripyörän sivuvaunun kuljettajista, Somyos Sawasdee, 55, todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Toinen moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja, herra Anuwat Aramraksaeree, julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Rouva Tossawan Boonyanit, 33, lava-auton kuljettaja, kertoi Phuket Expressille, että hänellä oli todisteita koko tapauksesta, koska hänen ajoneuvossaan oli kojelauta. Hänen mukaansa toinen moottoripyörän sivuvaunuista vastakkaisella kaistalla yritti ohittaa toisen moottoripyörän sivuvaunun ennen kuin törmäsi toisiinsa ja hänen lava-autoonsa. Hän sanoi, että hänen kojelautakuvansa osoittivat, ettei hän ollut vastuussa onnettomuudesta.

Poliisi jatkaa tutkintaa, eikä ole vielä tehnyt johtopäätöksiä, mutta aikoo tarkistaa kojelautakameran kuvamateriaalia rouva Tossawanilta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.