Phuketin lentokentällä järjestetään suuri paloharjoitus

Phuket-

Phuketin kansainvälinen lentoasema on ilmoittanut pitäneensä paloharjoituksen, jossa harjoitukseen sisältyi huomattava määrä savua.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on ilmoittanut järjestävänsä paloharjoituksen, joka sisältää huomattavan määrän savua osana harjoitusta.

Harjoittelu alkoi tänään (29.) klo 10-00 lähellä kiitotie 27. Harjoittelun aikana lentokentän ympärillä lensi ilmaan suuri määrä savua. Lentokentän henkilökunta on pahoitellut häiriötä.

Näitä harjoituksia järjestetään säännöllisesti ja yleisölle annetaan runsaasti varoituksia lentoasemalta tulevan savun ja tulipalon vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.