Phang Nga isännöi Bike Weekiä

Phang Nga -

Phang Nga isännöi suurta Pyöräviikkoa, jossa yli 2,000 XNUMX pyöräilijää osallistui hauskanpitoon!

Phang Ngan kuvernööri Eakkarat Leesen lauantaina (26. marraskuutath) avasi virallisesti ensimmäisen "Charity Ride To Phangnga Bike Week" -tapahtuman, joka pidettiin Natai Beachillä Kok Kloin osa-alueella, Takua Thungin alueella. Tapahtumassa oli yli 2,000 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaista pyöräilijää.

Kuvernööri Eakkarat kertoi Phuket Expressille. – Pyöräviikon tavoitteena on edistää matkailua sekä Takua Thung Hospital -sairaalan hyväntekeväisyysjärjestöä. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Bikers of Phang Nga Groupin, Takua Thungin piiritoimiston ja Thaimaan matkailuviranomaisen Phang Nga Officen kanssa.

Bikers of Phang Nga -ryhmän johtaja Weerasak Khwanyuen kertoi Phuket Expressille, että elinkeinoelämän toimijat ovat kärsineet Covid-19-talouskriisistä viimeisen kolmen vuoden aikana. Lisäksi olemme antaneet osan tapahtuman tuotosta Takua Thungin sairaalalle, joka tarvitsee edelleen lisää lääkintälaitteita. Myös paikallisille Kokkloi-kuljettajille jaettiin ilmaiset kypärät.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.