Epäilty murhan yrityksestä Phuketissa pidätettiin Phatthalungissa

KUVA: INN News

Phatthalung -

Neljä vuotta sitten Phuketissa etsitty murhan yrityksestä epäilty on pidätetty Phatthalungissa.

Phatthalungin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Thanakorn Phonthan, 23, Phuketista. Häneltä takavarikoitiin yksi käsiase. Hänet pidätettiin talossa Phatthalungissa ja hänet vietiin Phuketiin oikeustoimiin.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maakuntaoikeus antoi elokuussa 2018 pidätysmääräyksen muiden tappamisesta Phuketissa, ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta sekä aseen kantamisesta häpyssä ilman lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.