Epäilty murhan yrityksestä Phuketissa pidätettiin Phatthalungissa

KUVA: INN News

Phatthalung -

Neljä vuotta sitten Phuketissa etsitty murhan yrityksestä epäilty on pidätetty Phatthalungissa.

Phatthalungin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Thanakorn Phonthan, 23, Phuketista. Häneltä takavarikoitiin yksi käsiase. Hänet pidätettiin talossa Phatthalungissa ja hänet vietiin Phuketiin oikeustoimiin.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maakuntaoikeus antoi elokuussa 2018 pidätysmääräyksen muiden tappamisesta Phuketissa, ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta sekä aseen kantamisesta häpyssä ilman lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.