Phuketin lentokentän lähellä oleva tie valmistuu kiireesti tämän kuun loppuun mennessä

Phuket-

Rakenteilla oleva tie lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa Thalangissa valmistuu kiireesti tämän kuun loppuun mennessä.

Edellinen tarinamme:

Phuketin varakuvernööri seurasi tienparannustyötä Phuketin kansainvälisen lentokentän lähellä Thalangin alueella, mikä on varakuvernöörin mukaan 11 prosenttia aikataulusta jäljessä.

Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong ja Phuketin moottoritietoimiston päällikkö Yuttana Pitak eilen (25. marraskuuta)th) tarkasti tien numero 4031 (Mud Dok Khao-Airport Road) lähellä lentokentän kiitorataa Maikhaon osa-alueella.

Varakuvernööri Pichet kertoi Phuket Expressille: "Rakentaminen aloitettiin 10. maaliskuuta tänä vuonna ja sen on määrä valmistua 5. lokakuuta tänä vuonna, mikä on yhteensä 210 työpäivää. Työt ovat kuitenkin aikataulusta jäljessä. Rakentamisen on määrä valmistua tämän kuun loppuun mennessä. Tämä on toinen tie, joka johtaa lentokentän alueelle.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.