Patongilla on suuri siivouspäivä Bangla Roadilla

Patong -

Patongin kunta järjesti suuren siivouspäivän Bangla Roadilla.

Siivous aloitettiin eilen aamulla (25th) ja sitä johti Patongin pormestari Chalermsak Meneesri. Häneen liittyi viihdepaikkojen omistajia, hotellioperaattoreita ja muita työntekijöitä.

Mr. Chalermsak kertoi Phuket Expressille. ”Hanke oli Patongin kunnan kansanterveys- ja ympäristötoimiston hallussa. Sen tarkoituksena on kannustaa ihmisiä huolehtimaan siisteydestä ja ympäristöstä sekä säästämään luonnonvaroja Patongin alueella. Lisäksi valmistaudumme ottamaan vastaan ​​enemmän turisteja tulevana sesonkiaikana."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.