Epäilty ryöstää minimarketin veitsellä Thalangissa

Thalang –

Poliisi jahtaa epäiltyä, joka ryösti veitsellä minimyymälän Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 5 eilen (50. marraskuuta).th) minimarketissa Baan Liphonissa Sri Soonthornin alapiirissä.

CCTV-materiaali osoittaa, että epäilty tuli minikauppaan ennen kuin käveli ympäriinsä tavallisen asiakkaan tavoin. Hän palasi kassalle, jossa naispuolinen työntekijä, rouva Kanyapat Chalothorn, 55, seisoi siellä.

Hän käytti veistä osoittaakseen rouva Kanyapatia huutaessaan. Hän otti rahaa kassaautomaatista, joka myöhemmin paljastui, että se oli noin 1,500 bahtia.

Tämän jälkeen epäilty kiipesi moottoripyörällä. Poliisi jäljittää edelleen epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.