Phuket kärsii vakavista tulvista ruuhka-aikoina – VIDEO

Samkongin risteys

Phuket -

Monet alueet Phuketissa kärsivät tulvista ruuhka-aikoina, kun sade jatkui kaksi tuntia ja nousuvesi aiheutti liikenneruuhkia useiden tuntien ajan.

Sade iski moniin osiin Phuketissa, kun rankkasade alkoi eilen (5. marraskuuta) klo 00-7rd) nousuveden kanssa sekä vaikeuttaa tulvia.

Monet alueet tulvivat, kuten Samkongin risteyksestä Yaowarad Roadille, Soi Pa Nieangiin, Wichitiin, Boat Plazaan, Rassadaan, Baan Mai Reabiin ja Kuan Lim Saniin Kathussa sekä Baan Bang Wanissa Kamalassa.

Liikenneruuhkaa oli monilla teillä tulva-alueilla, kuten Yaowarad Roadilla Phuket Townissa, Phra Phuket Kaew Roadilla Kathussa ja Sakdidet Roadilla ja Chao Fah Tawan Tok Roadilla Wichitissä.

Samkong, Rassada

Phuketin kaupungin Bang Yai -kanavan vesi nähtiin virtaavan mereen Saphan Hinin alueella.

Baan Bang Wan, Kamala

Baan Bang Wan, Kamala

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.