Naispuolinen olutmyyjä Bangla Roadilla riisuu vaatteensa protestina saatuaan varoituksen laittomasta alkoholin myynnistä

Bangla Road -

Naispuolinen olutmyyjä riisui vaatteensa protestina sen jälkeen, kun viranomaiset varoittivat häntä alkoholin laittomasta myynnistä Bangla Roadilla Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Patongin Bangla Roadin yrittäjät kehottavat asianomaisia ​​viranomaisia ​​siivoamaan ruoka- ja juomamyyjät ja väitetysti yli 100 transsukupuolista prostituoitua.

Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) presidentti Weerawit Kreuasombat kertoi Phuket Expressille. "Alkoholien myynti vaahtolaatikoissa myyjien tai pop-up-tyylinen alkoholikopeissa on kiellettävä, koska se on laitonta. Bangla Road on yleinen tie, eikä tiellä voi myydä alkoholia."

Sillä välin, kun Patongin viranomaiset ottivat asian esille, siellä oli video naisesta, joka myi olutta vaahtolaatikoissa Bangla Roadilla. Asianomaiset kunnan viranomaiset varoittivat naismyyjää, että alkoholin myynti ilman lupaa oli laitonta, mutta hän riisui vaatteensa ilmeisesti vastustaakseen viranomaisten varoitusta.

Hän oli keskellä Bangla Roadia, missä hän ei välittänyt monista ulkomaisista turisteista, jotka katsoivat häntä ja ottivat videoita ja valokuvia.

Ei ollut heti selvää, nostetaanko Patongin poliisi naista syytteeseen uuden politiikan innokkaasta yhden henkilön mielenosoituksesta.

Patongin poliisi ei salannut myyjän henkilöllisyyttä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.