PÄIVITYS: Mies sai virallisen syytteen isänsä murhasta tupakka-askin takia Phuketissa

Thalang –

26-vuotiasta miestä on syytetty virallisesti oman isänsä murhasta, kun hän oli leikannut isänsä kurkun läpi savukkeiden ostamisesta Thalangissa, Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Aikuinen poika on pidätetty sen jälkeen, kun hän murhasi isänsä niskaan terävällä instrumentilla Thalangissa.

Nyt päivitykseen:

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäiltyä herra Arnonia syytetään murhasta.

Murha tapahtui sen jälkeen, kun epäillyn ja uhrin välillä syntyi riita heidän kotonaan tupakka-askin ostamisesta. Arnon väittää, että hänen isänsä raivostui ja hyökkäsi hänen kimppuunsa ja että hän käytti veistä puolustaakseen itseään.

Mr. Arnon kertoi The Phuket Expressille, että tavallisesti hänen isänsä oli aina pyytänyt häntä ostamaan savukkeita monta kertaa päivässä ja että hänen isänsä oli ollut ketjupolttaja. Joskus hänen isänsä antoi Arnonille rahaa savukkeisiin ja joskus ei. Hänen isänsä oli joskus uhkaillut häntä suullisesti, Arnon sanoi, mutta hänen isänsä ei ollut koskaan hyökännyt hänen kimppuunsa näin tällä kertaa.

Arnon väitti olevansa hyvin pahoillaan ja sanoi edelleen, ettei hän aikonut tappaa isäänsä, vaan yritti puolustaa itseään sen jälkeen, kun hänen isänsä väitti hyökänneen hänen kimppuunsa. Arnonin odotetaan vetoavan itsepuolustukseen Thaimaan tuomioistuimessa.

Arnon on edelleen poliisin pidätettynä, ei tiedetä, vapautetaanko hänet takuista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.