Poliisit tarkastavat Phuketin viihdepaikat turvallisuuden varmistamiseksi

Phuket -

Lainvalvontaviranomaiset tarkastivat viihdepaikat kolmella Phuketin alueella varmistaakseen turvallisuuden, koska turisteja tulee lisää sesonkiaikana.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on viime yönä (18. marraskuuta) määrännyt poliisit tarkastamaan viihdepaikat ja ravintolat, jotka myyvät alkoholia kaikilla kolmella saaren alueella.

Tarkastuksen tarkoituksena on varmistaa turvallisuus, jotta estetään rikokset, huumeet, alaikäisten pääsy tapahtumapaikkoihin ja aukioloajat laillisten sulkemisaikojen yli erityisesti tänä sesonkiaikana, kun Phuketiin tulee lisää turisteja.

Mitään rikkomuksia ei heti selvitetty.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.