Kolme ravintolapäällikköä Karonissa pidätettiin suojeltujen papukaijakalojen myynnistä

Karon –

Kolme Karonin ravintolapäällikköä on pidätetty papukaijakalojen laittomasta myynnistä.

Eilen (16th) Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) tarkasti useita ravintoloita Karonissa.

DMCR:n virkailijat kertoivat Phuket Expressille, että kolme ravintolaa myyvät yhdeksän, viisi ja kaksi papukaijakalaa, jotka olivat alle 50 senttimetriä.

Nämä kolme johtajaa vietiin Karonin poliisiasemalle. Heitä syytetään luonnonvara- ja ympäristöministeriön (MNRE) kolmannella listalla olevien suojeltujen kalojen hallussapidosta.

Papukaijakaloja suojellaan Phuketin meriympäristön suojelualueella 2560 (2017) -ilmoituksessa ja lisäartikkelissa 2563 (2020).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.