Äkilliset tulvat iskivät Phuketiin viime yönä aiheuttaen suuria vahinkoja - Valokuvakierros

Bangla Road Patongissa

Phuket -

Pikatulvat iskevät Phuketiin yöllä lyhyen rankkasateen jälkeen, joka aiheutti kaaosta ja vahinkoja.

Dowroongin risteys Wichitissä

Sade iski moniin osiin Phuketissa vain lyhyessä ajassa viime yönä (15. marraskuutath).

Mennään kuviin!

Phuket kaupunki
Phuket kaupunki

Monet tiet ja asuinalueet, kuten Bangla Road, Patongin alue, Kamala, Phuketin vanhakaupunki ja Rassada, joutuivat tulvimaan. Vedenpinnat laskivat useiden tuntien aikana.

Phuketin vanhakaupunki
Kamala
Phuketin vanhakaupunki

Samaan aikaan Patong Hillillä autot eivät saaneet kulkea Patongilta Kathu-kaistalle rankkasateen aikana turvallisuussyistä useisiin tunteihin ennen kuin kaista sallittiin autoille myöhemmin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.