Epäilty pidätettiin 107 metamfetamiinipillerillä Phuket Checkpointissa

Thalang –

Epäilty on pidätetty 107 metamfetamiinipillerillä Phuketin tarkastuspisteessä Thalangissa.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Pongpaniksi, 36, Phuket Checkpointissa (Tha Chatchai Checkpoint) Mai Khaon osa-alueella aiemmin tällä viikolla.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun huolestunut nimetön kansalainen ilmoitti poliisille, että laittomia huumeita kuljettanut epäilty oli saapumassa Phuketiin ajoneuvolla Phuket Checkpointin kautta.

Poliisi pysäytti epäillyn ajoneuvon ennen etsintöjä. Pongpanista takavarikoitiin 107 metamfetamiinipilleriä.

Hänet vietiin Tha Chat Chain poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.