Dugong löydettiin kuolleena Krabista

KUVA: MGR verkossa

Krabi-

Dugong löydettiin kuolleena merestä Krabista.

Paikallinen kalastaja löysi kuolleen dugongin merestä Baan Nai Nangista, Khao Kramin osa-alueesta Mueang Krabista. Dugong nostettiin laiturille eilen (13th).

Mr. Donlor Gamepitak, Krabin kalastajayhdistyksen konsultti, kertoi Phuket Expressille, että dugong oli noin kolmen vuoden ikäinen uros. Hän painoi 100 kiloa ja on 1.50 metriä pitkä.

Vakavia vammoja ei löytynyt. Dugongin uskotaan kuolleen vähintään 24 tuntia ennen kuin hänet löydettiin. Alueella, jossa hänet löydettiin kuolleena, on paljon hänen ensisijaista ruokaansa, meriruohoa. Hänen kuolinsyynsä selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.