Veneen miehistön jäsen pidätettiin metamfetamiinipillereillä Ranongissa

Phuket -

Veneen miehistön jäsen on pidätetty metamfetamiinipillereillä R:ssäanong.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että kalastusveneessä ollut miehistön jäsen aikoi tuoda huumeita monille ihmisille Ranongissa.

Asianomaiset Thaimaan laivaston upseerit etsivät epäiltyä kalastusvenettä Ranongissa. Metamfetamiinipillereitä löydettiin yhteensä kahdeksan. Veneen miehistön jäsen Somboon Kunpakdee myönsi upseereille, että huumeet kuuluivat hänelle. Hänet vietiin Pak Namin poliisiasemalle Ranongissa lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.