Poliisi jahtaa useita lava-autonkuljettajia kilpavideon jälkeen Phuketin tiellä

Phuket -

Phuketin liikennepoliisi etsii useita tuntemattomia lava-autonkuljettajia, kun videoleike useista Phuketin tiellä kilpailevista kuorma-autoista on levinnyt sosiaalisessa mediassa.l media.

Videoleike modifioiduista avoautoista, joissa oli kova melu ja musta savu, jotka kilpailivat yöllä risteyksestä lähellä Saphan Hinin julkista puistoa Phuket Townissa, on levinnyt sosiaalisessa mediassa viime yönä (10. marraskuuta)th).

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi The Phuket Expressille: "Tarkastamme CCTV-materiaalia löytääksemme kyseiset kuljettajat ja ohjataksemme oikeustoimia heitä vastaan."

"Phuketin kaupungin liikennepoliisi myös partioi ja tarkasti Saphan Hinin alueella moottoripyörien ja autojen varalta, jotka aiheuttivat yleistä häiriötä. Viidellä kuljettajalla löydettiin huumeita ja yhdellä laittomalla aseella. Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle jatkotoimia varten. Sermphan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.