Thaimaan energiaministeriön mukaan baarien, ostoskeskusten ja monien muiden paikkojen aukioloaikoja voitaisiin lyhentää sähkön säästämiseksi

Kansallinen -

Thaimaan energiaministeriö aikoo määrätä sähkönsäästökampanjan kotitalouksille ja yrityksille, kuten ostoskeskuksille, huoltoasemille tai yöelämän kohteisiin, taistellakseen kansallisessa sähköntuotannossa käytettävän nesteytetyn maakaasun (LNG) nousevia hintoja vastaan.

LNG:n hinnat saattavat jatkaa nousuaan talvella Venäjän ja Ukrainan sodan, bahtin heikkenemisen ja Euroopan lisääntyneen energian kysynnän vuoksi, energiaministeriön kansliapäällikkö Kulit Sombatsir sanoi.

Jos nesteytetyn maakaasun hinnat nousevat 50 dollariin metristä miljoonaa brittiläistä lämpöyksikköä (MMBTU) yli kahden viikon ajan peräkkäin, sähkönsäästökampanja, jonka ihmiset yleensä ottavat käyttöön vapaaehtoisesti, tehdään pakolliseksi, Kulit sanoi.

Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-chan johtama kansallinen energiapolitiikkaneuvosto (NEPC) hyväksyi muutoksen maanantaina.

Jos vapaaehtoisista toimista tulee toimeksianto, yrityksiä, kuten ostoskeskuksia, huoltoasemia, baareja tai yökerhoja, voidaan kehottaa sulkemaan aikaisin, vaikka tarkat aukioloajat tai tapahtumapaikat eivät ole vielä tiedossa.

 

Tätä toimenpidettä sovelletaan myös tarpeettomaan valaistukseen, kuten suuriin valaistuihin mainostauluihin, sekä rakennusten ilmastointilaitteisiin, jotka saattavat joutua säätämään 27 celsiusasteeseen.

Yöelämän paikkojen mahdolliset lyhennetyt aukioloajat ovat jo herättäneet vastalauseen Thaimaan alkoholijuomien yritysliiton neuvonantajalta Thanakorn Kuptajitilta, joka sanoi, että tämä toimenpide pikemminkin heikentäisi talouden elpymistä, koska Thaimaassa on sesonkiaika ja se on erittäin epäsuosittu. turisteja.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.