Kuljettaja loukkaantui kaivurin kaatuessa Kamalassa

Kathu -

Kuljettaja loukkaantui ja jäi kiinni kaivurin kaatuttua Kamalassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänään (8.) puolenpäivän aikaanth) Soi Bang Wanissa, Kamalan osa-alueella Kathussa.

He saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen kaivurin. Kuljettaja oli jumissa sisällä. Mieskuljettajan vapauttaminen kesti noin tunnin. Hän oli murtanut jalkansa ja hänet vietiin läheiseen sairaalaan.

Kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin Poptam Senkhaoksi, 47, kertoi The Phuket Expressille, että hän veti puuta mäeltä ennen kuin kaivuri kaatui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.