PÄIVITYS: Phuket hylkäsi rakennuksen purkutyöt Bypass Roadilla ensi viikolla

Phuket -

Suuren ohitustien hylätyn rakennuksen purkutyöt odotetaan valmistuvan ensi viikolla.

Aiemmat tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Rassadan osa-alueella, Mueang Phuketissa, aiotaan purkaa.

Purkutyöt aloitettiin 28th, 2022. Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong tarkasti työn.

Nyt päivitykseen:

Ohitustiellä olevan hylätyn rakennuksen purkutyöt ovat jatkuneet kymmenennen päivän ajan.

Hankkeen takana oleva urakoitsija kertoi The Phuket Expressille, että päärakennuksen purku on saatu päätökseen.

Samaan aikaan pienemmän rakennuksen purkutyön odotetaan valmistuvan ensi viikolla ennen kuin työt valmistuvat kokonaisuudessaan ja Ohitustie avataan kokonaan uudelleen kaikelle läpikulkuliikenteelle.

Kaikki asiaankuuluvat osapuolet sopivat, että rakennus puretaan sen jälkeen, kun se vaurioitui viimeaikaisissa voimakkaissa myrskyissä ja maanvyörymissä, koska pelättiin, että se voisi romahtaa ohikulkutielle ja aiheuttaa loukkaantumisia tai jopa kuolemantapauksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.