PÄIVITYS: Epäiltyä syytetään murhasta ja varkaudesta, kun hän murhasi viattoman miehen lähellä Phuketin ostoskeskusta

Phuket -

Epäiltyä syytetään murhasta ja varkaudesta, kun hän sanoi puukottaneensa väärää henkilöä lähellä ostoskeskusta Phuket Townissa.

Aiemmat tarinamme:

Mies kuoli puukotuksen jälkeen ostoskeskuksen edessä Phuket Townissa.

Epäilty kertoo puukottaneensa ja tappaneensa väärän henkilön vahingossa ostoskeskuksessa Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasoot kertoi Phuket Expressille: "Epäiltyä, graafista suunnittelijaa, Mr. Pan, 35, syytetään muiden tappamisen ja ryöstön suunnittelusta ja aikomuksesta. Poliisi eväsi häneltä takuita, ja häneltä evätään myös takuita oikeudessa."

Mr. Pan kertoi osallistuneensa kiistaan ​​tuntemattoman kolmannen osapuolen kanssa, kun hän puukotti ja tappoi, jonka uskottiin nyt olevan viaton henkilö, joka ei ollut osallisena suositun Phuketin ostoskeskuksen edessä. Phuket Cityn poliisi tutkii myös riitaa ja sen sisältöä sekä sitä, kuka oli Panin uhri.

Mr. Pan väitti, että hän puukotti ja tappoi väärän henkilön, koska hän näytti samanlaiselta kuin aiottu uhri.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.