Samkongin torilla olevat baarit ja ravintolat tekivät ratsian alkoholin laittoman myynnin vuoksi

Samkong, Rassada -

Samkongin Rassadan kaupunginosan yömarkkinoiden baareihin ja ravintoloihin tehtiin ratsian alkoholin laittoman myynnin vuoksi.

Phuketin kaupungin poliisin johtama lainvalvontaviranomainen ja Mueang Phuketin piirin poliisi teki ratsian Samkongin yömarkkinoiden baareihin ja ravintoloihin viime yönä (1. marraskuuta).

Hallintopäällikkö Danai Jaikeng kertoi Phuket Expressille: "Olemme saaneet valituksia siitä, että näillä markkinoilla olevat baarit ja ravintolat myivät alkoholia alaikäisille ja monilla heistä ei ole lisensoitua lupaa myydä alkoholia."

”Näistä paikoista neljä myytiin alkoholia alaikäisille käyttäjille. Tapahtumapaikan ylläpitäjät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin laittomasta myynnistä”, Danai lisäsi.

Phuket Express pani merkille yömarkkinoiden nimen, eivätkä toimivaltaiset virkailijat julkistaneet operaattoreita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.