Mies varastaa entisen tyttöystävän auton Wichitissä, sanoo sen olleen käytännöllinen vitsi

Wichit –

Mies, joka varasti entisen tyttöystävänsä auton Wichitissä, väitti, että hän vain leikki käytännön vitsiä. Lainvalvontaviranomaiset eivät kuitenkaan pitäneet sitä hauskana ja ovat nostaneet miehen syytteen varkaudesta nikea.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin sunnuntaina (30th) aamulla, että sedan on varastettu. He saapuivat taloon Wichitin asuinalueella löytääkseen rouva Sopawanin, joka on sedanin omistaja.

Hän kertoi pysäköineensä sedanin kotinsa lähelle ennen kuin aamulla sai selville, että sedan oli kadonnut.

Poliisi tarkasti lähistöllä olevat CCTV-materiaalit ja löysi epäillyn Somsakin, 54, kello 5.24. Hänet pidätettiin Sakdidet Roadilla Wichitissä.

Hän sanoi olevansa rouva Sopawanin ex-poikaystävä ja hänellä on auton vara-avain. Hän aikoi viedä naisen sedanin vain kiusatakseen häntä ja leikkiäkseen käytännön vitsiä.

Wichitin poliisi ei kuitenkaan nauranut. Somsak vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.