SPECTRUM OF THE SEA -risteilyalus palaa Patongiin

Patong, Phuket -

'SPECTRUM OF THE SEA' -risteilyalus on palannut toisen kerran Patongissa ja Phuketissa 4,000 XNUMX matkailijaa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernöörin Narong Woonciewin ja Thaimaan Phuket Tourism Authorityn (Phuket TAT) johtajan Natasiri Ronnasirin johtama ryhmä Phuketin virkamiehiä 24. lokakuutath toivotti tervetulleeksi SPECTRUM OF THE SEA -risteilyalukselta Patongiin saapuneet turistit.

Tänään (29th) risteilyalus on palannut Patongiin jälleen. Noin 4,000 XNUMX turistia vieraili tällä kertaa Patongissa ja Phuketissa yhden päivän matkalla.

Thaimaan matkailuviranomainen Phuket Office on odottanut joka kerta kun risteilyalukset vierailevat, tuottavan vähintään 20 miljoonaa bahtia. Phuket Express huomauttaa, kuinka tämä luku määritettiin, ei ole selvää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.