Mies pidätettiin metamfetamiinin ja yabba-pillereillä Wichitissä

Wichit –

Mies on pidätetty metamfetamiinin ja yabban eli metamfetamiinipillereiden kanssa.n Wichit.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Daoruengin "Birdin", 32. Hänet pidätettiin Wichitin huoneessa aiemmin tällä viikolla.

Häneltä takavarikoitiin 34.91 grammaa metamfetamiinia, seitsemän yabba-metamfetamiinipilleriä ja yksi luoti.

Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.