PÄIVITYS: Patong-tien korjaustyöt jatkuvat

Patong, Phuket -

Patongin tien väliaikainen korjaustyö on alkanut, mikä kestää noin kaksi viikkoa.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Nyt päivitykseen:

Phuketin moottoritieosaston johtaja Yuttana Pitak kertoi Phuket Expressille: "Korjaustyöt ovat alkaneet tänään (26. lokakuuta).th), joka kestää noin 14 päivää. Väliaikaisten korjaustöiden budjetti on noin 4.9 miljoonaa bahtia.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille: "Yritämme korjata tien mahdollisimman pian. Ymmärrämme, että tämä tie on yksi Phuketin tärkeimmistä talousteistä. Monet ihmiset ja yrittäjät kärsivät."

Phuket Express huomauttaa, että tämä on vain väliaikainen korjaus ja pysyvät tien korjaukset kestävät todennäköisesti kuukausia.

Sillä välin Paikallinen oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Kathun viranomaiset tutkivat toista luonnollista reittiä Kathusta Patongiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.