Viranomaiset poistavat häiritseviä merkkejä Lay Phang Beachiltä Thalangissa

Thalang –

Virkamiehet poistivat tunkeutuvat kyltit Lay Phang Beachiltä Thalangissa sen jälkeen, kun asiaankuuluvat virastot määräsivät kaikki tunkeutuneet rakenteet purettavaksi.

Edellinen tarinamme:

Rakenteet, jotka ovat väitetysti tunkeutuneet julkisiin tiloihin 50 miljardin bahtin arvosta Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa, puretaan vihdoin.

Tontilta on tilattu purkua varten kuusi tonttia. Niistä neljä on jo purettu ja kaksi muuta puretaan pian.

Nyt päivitykseen:

Eilen (26th) Phuket Legal Execution Officen ja Cherng Talayn poliisin virkamiehiä tarkastettiin kiinnostava alue Lay Phang Beachillä – Layan Beachillä Cherng Talayn osa-alueella.

Alueelta löydettiin viisi kylttiä, joissa kerrottiin: ”Tästä alueesta kiistetään ja se on yksityisen sektorin ja hallituksen välisessä oikeudenkäynnissä. Viranomaiset eivät saa tehdä tällä alueella mitään ilman lupaa. Jos tätä rikkoo, ryhdytään oikeustoimiin. Valitukset tehdään valtion virastoille."

Viranomaiset ilmoittivat aikovansa ryhtyä oikeustoimiin kaikkia näitä kylttejä asettanutta vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.