Kathun viranomaiset tutkivat toista luonnollista reittiä Patongiin

Kathu -

Kathun viranomaiset tutkivat toista luonnollista reittiä Kathusta Patongiin.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Paikallisen tien oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Nyt päivitykseen:

Eilen (24th) Kathun virkamiehet Kathun piiripäällikön Siwat Rawangkunin ja Patongin apulaiskaupunginjohtajan Kittisan Kurun johdolla tutkivat toista luonnollista reittiä Kathusta Patongiin.

Mr. Siwat kertoi Phuket Expressille: "Reitti on lähellä gokart-nopeusrataa lähellä norsuleiriä ennen Kwan Yangia."

Mittauksen tarkoituksena on löytää toinen tapa tilapäiselle kuljetukselle, kun taas osa päätiestä Kathusta Patong Hilliin (Phra Baramee Road Road No. 4029) on väliaikaisesti suljettuna”, Siwat lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.