Kathu Field Hospital avataan väliaikaisena ratkaisuna Patong Hillin tien romahtamisen vuoksi

Kathu -

Kathu Field Hospital on tilapäisesti avattu Patong Hillin tien romahtamisen jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Jalankulkuaikoja osissa sortuneen Patong Hillin osissa pidennetään nyt kello 7–00.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan kansanterveystoimisto yhdessä Patongin sairaalan kanssa tänään (25. lokakuutath) on avannut väliaikaisen kenttäsairaalan Kathun julkiseen puistoon. Kenttäsairaala on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-30.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.