Paikallinen tie Chalongista Patongiin kunnostettava

Patong -

Paikallisen tien oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob tutkivat tänä aamuna (24. lokakuuta) paikallista tietä Silsuparam-temppelin takana Chalongissa.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Nyt päivitykseen:

Mr. Rewat kertoi Phuket Expressille: "Tie on jo olemassa, joka on oikotie Chalongista ja johtaa Patongiin. Kokonaismatka on noin kolme kilometriä. Tien rakentaminen aloitettiin monta vuotta sitten, mutta se jäi kesken Metsähallituksen maaongelman vuoksi.

”Olemme lähettäneet metsävirastolle tieremonttipyynnön. Jos he hyväksyvät, tien perusparannushanke käynnistetään välittömästi.” Kuvernööri totesi.

Jos tämä tie valmistuu ja hyväksytään, se on vaihtoehtoinen reitti Patongiin ja sieltä ulos, ja kukkulatie on vaurioitunut maanvyörymän vuoksi ja sitä on tehtävä laajoja korjauksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.