Ensimmäinen risteilyalus saapuu Patongiin Covid-19:n jälkeen

Patong, Phuket -

Ensimmäinen risteilyalus on saapunut Patongiin, Phuketiin Covid-19 -tilanteen helpottua.

Phuketin kuvernöörin Narong Woonciewin ja Thaimaan Phuketin matkailuviranomaisen (Phuket TAT) johtajan Natasiri Ronnasirin johtama ryhmä Phuketin virkamiehiä tänä aamuna (24. lokakuuta)th) toivotti SPECTRUM OF THE SEA -risteilyalukselta Patongiin saapuneet turistit tervetulleiksi.

Nantasiri kertoi Phuket Expressille: "SEKTRUM OF THE SEA on 18 tasoa, jossa on 2,137 XNUMX huonetta, ravintoloita, huvipuisto, uima-altaita, kuntoilu, viihdepalvelut ja paljon muuta."

"Risteilyaluksella on 4,594 55 turistia XNUMX maasta. Suurin osa heistä on Singaporesta, Malesiasta, Intiasta, Filippiineiltä ja Indonesiasta.

”Kahdeksasataa heistä vieraili Patongissa ja Phuketissa yhden päivän matkalla. Tämä on hyvä asia Phuketin matkailulle, koska he kaikki ovat paljon rahaa käyttäviä turisteja.

"Vuonna 2019 Phuketiin saapui 154 risteilyalusta, joissa oli yhteensä 485,598 XNUMX turistia." Nantsiri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.