PÄIVITYS: 30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Phuketissa puretaan

Phuket -

30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Rassadan osa-alueella, Mueang Phuketissa, aiotaan purkaa.

Aiemmat tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

Kokous pidettiin eilen iltapäivällä (22nd) ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja asiaankuuluvat viranomaiset.

Mr. Amnuay kertoi Phuket Expressille: "Tämä hylätty rakennus rakennettiin 30 vuotta sitten, mutta sitä ei koskaan saatu täysin valmiiksi. Maa alkoi liukua rakennuksen lähellä tästä viikosta lähtien ja näyttää jatkuneen."

"Tämän alueen omistavan yrityksen edustaja on tyytyväinen purkamiseen." Amnuay lisäsi ilmoittamatta yrityksen nimeä.

"Lokakuun 25th maakunta pyytää Rassadan kuntaa purkamaan ja työt alkavat välittömästi. Purkutyön valmistuminen kestää noin kaksi viikkoa. Yksityisen sektorin yritys tekee työn. Samaan aikaan lähellä olevaa tietä on edelleen suljettu läpikulkuliikenteeltä. Amnua päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.