Viimeisimmät päivitykset Patong Hill Roadista Phuketissa

Kathu, Phuket –

Maanvyörymä ilmoitettiin ylämäkeen johtavalla valtatietiellä matkalla Patong Hilliin Kathun alueella sunnuntaina 23. lokakuuta Patongin osapiirissä aiemmin puhjenneen raskaan tulvan vuoksi.

Tämän vuoksi liikenne Patongin sairaalaan estettiin. Tie oli myös suljettuna tänä aamuna. Samaan aikaan Kathu Parkiin perustetaan väliaikaista kenttäsairaalaa ennen kuin viranomaiset ehtivät raivata tietä. Sairaala avataan tiistaina 25. lokakuuta.

Samaan aikaan Phuketin kuvernööri Narong Woonsiew ja siihen liittyvät virastot pitivät kokouksen keskustellakseen ja seuratakseen ratkaisujen ja korjausten edistymistä Highway 4029:llä tai Patong Hill Roadilla. Alustavien keskustelujen mukaan väliaikainen tiekorjaus tehtäisiin paalutusasennuksella ja seinäkaiteen rakentamisella 4.9 miljoonan bahtin budjetilla.

Thaimaan Expressway Authority (EXAT) vauhditti myös Kathu-Patong-tietunnelin suunnitelmaa maanvyörymien ongelmien ratkaisemiseksi. Hankkeen odotetaan valmistuvan julkiseen käyttöön vuonna 2027.

Tunneli on 3.98 kilometriä pitkä helpottamaan kuljettajien liikkumista kahden kaupunginosan välillä sekä helpottamaan liikennettä ja onnettomuuksia Valtatie 4029:llä. Rakentaminen ratkaisee myös maanvyörymän ja muuttuu evakuointialueeksi katastrofien varalta.

Sunnuntaista lähtien tie on suljettu kaikilta ajoneuvoilta ja saatavilla vain jalan. Patongin kunnan viranomaiset ovat järjestäneet kuljetuspalvelun Patong City -kyltiltä - Patongin paloasemalta klo 07 välisenä aikana. ja klo 00.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.