PÄIVITYS: Patong Hillin maaperän tulokset osoittavat, että tie ei ole käyttövalmis

Patong -

Patong Hillin maaperän koetulokset osoittavat, että tie ei ole valmis käytettäväksi tienkäyttäjillä, edes jalankulkijoilla.

Aiemmat tarinamme:

Patongin tie on käyttövalmis tilapäisten korjaustöiden jälkeen, jotka kestävät seitsemän päivää ja työt aloitetaan nykyisen sateen lakkaamisen jälkeen.

Maanvyörymien asiantuntijat moottoritieosastosta testaavat Patong Hillin maaperän vahvuutta ennen kuin harkitsevat jalankulkijoiden sallimista kävellä sen yli.

Nyt päivitys:

Patongin poliisi ilmoitti tänään iltapäivällä (22. lokakuutand), "Maaperän analyysitulokset osoittavat, että alue koostuu kukkuloiden välisestä "löyhästä hiekasta". Vedenpinnat maan alla on korkealla, mikä on vaarassa, että tie romahtaa edelleen."

– Asianomaiset viranomaiset ovat päättäneet jatkaa kukkulan sortuneen alueen sulkemista. Tie ei ole vielä valmis tienkäyttäjille tai jalankulkijoille." Patongin poliisi päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.