PÄIVITYS: Patong Hillin maaperä testattiin sen arvioimiseksi, voivatko jalankulkijat kävellä

Phuket -

Maanvyörymien asiantuntijat moottoritieosastosta testaavat Patong Hillin maaperän vahvuutta ennen kuin harkitsevat jalankulkijoiden sallimista kävellä sen yli.

Aiemmat tarinamme:

Patongin tie on käyttövalmis tilapäisten korjaustöiden jälkeen, jotka kestävät seitsemän päivää ja työt aloitetaan nykyisen sateen lakkaamisen jälkeen.

Nyt päivitys:

Tänä aamuna (21st) maanvyörymien asiantuntijat kaivoivat koneella tietä lähellä Patong Hillin maanvyörymäaluetta. Kone kaivoi kaksi metriä syvään neljässä kohdassa maanvyörymäalueen ympärillä.

Maaperä- ja kivinäytteitä analysoidaan, jotta nähdään, kuinka vahva se on, ennen kuin harkitaan antaa jalankulkijoiden kävellä kukkulan yli, mikä kestää noin kolme päivää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.