PÄIVITYS: Kathun poliisi asetti ilmoituksia varoittaakseen jalankulkijoita ylittämästä Patong Hilliä

Patong, Phuket -

Kathun poliisi on asettanut Patongin kukkulalle ilmoituksia, joissa kielletään jalankulkijoita ylittämästä mäkeä.

Aiemmat tarinamme:

Autoilijat, jotka olivat matkalla Kathusta Patong Hillille, ilmoittivat vahingosta kello 3 eilen (30. lokakuuta). Tien toisella puolella maa alkoi liukua, mikä on laskenut alas tienvarren pinnan ja suojakaiteen.

Tie on estetty, ja se ulottuu Kathun Si Korin risteyksestä Suwan Khiri Wongin temppeliin Patongissa.

Nyt päivitys:

Kathun poliisi on laittanut vaaralliselle alueelle ilmoitukset: "Ihmiset eivät saa kävellä Patong Hillin läpi."

Samaan aikaan Patongin kunta on ilmoittanut alueen olevan 100-prosenttisesti suljettu. Ajoneuvot tai jalankulkijat eivät saa ohittaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.