Maanvyörymät Kamalan päätiellä aiheuttavat edelleen liikennepäänsärkyä

Kamala, Phuket -

Maanvyörymät päätiellä Kamalassa ovat aiheuttaneet liikennepäänsärkyä, koska sitä käytetään yhtenä kiertoreittinä Patongista.

Aiemmat tarinamme:

Autoilijat, jotka olivat matkalla Kathusta Patong Hilliin, ilmoittivat vahingosta kello 3 tänä iltapäivänä (30. lokakuuta). Tien toisella puolella maa alkoi liukua, mikä on laskenut tienvarren pinnan ja suojakaiteen.

Phuketin Kathusta Patong Hillille johtava tie on nyt väliaikaisesti suljettu, koska se alkoi romahtaa maanvyörymän seurauksena.

Tienkäyttäjät, jotka haluavat mennä Patongiin tai lähteä Patongista, voivat käyttää pääkiertoteitä.

  • Patongista Karoniin Kataan Chalongiin Wichitiin Phuket Towniin tai
  • Patongista Kamalaan Cherng Talayyn Thalangissa

Phuketin poliisi kehottaa ihmisiä pysymään kotona ja välttämään matkaa Patongiin monien teiden ruuhkan vuoksi.

Nyt päivitystä:

Samaan aikaan kiertoreitillä Patongista Kamalaan Surinin rannalle Cherng Talaylle matkalla Thalangiin, toinen maanvyörymä kivineen ja joidenkin osien tulviminen aiheutti lisää liikennepäänsärkyä tienkäyttäjille eilen myöhään iltapäivällä (19.).

Tänä aamuna (3. lokakuuta) kello 40 lisää maanvyörymiä löydettiin samalla tiellä Kwuan Yakista, Kamalasta, joka on noin 20 metrin päässä edellisestä alueesta.

Tietä ei voida käyttää, koska puut ja sähköpylväät tukkivat tien. Viranomaiset työskentelevät tien raivaamiseksi. Autoilijoita ohjataan käyttämään lähellä olevia pienempiä ja jyrkkiä kiertoteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.