PÄIVITYS: Kathusta Patongin kukkulalle johtava tie väliaikaisesti suljettu

Patong -

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie on nyt väliaikaisesti suljettu, kun se on alkanut romahtaa maanvyörymän seurauksena.

Edellinen tarinamme:

Autoilijat, jotka olivat matkalla Kathusta Patong Hillille, ilmoittivat vahingosta kello 3 tänä iltapäivänä (30. lokakuuta). Tien toisella puolella maa alkoi liukua, mikä on laskenut alas tienvarren pinnan ja suojakaiteen.

Nyt päivitystä varten:

Patongin liikennepoliisi raportoi, että tie on tilapäisesti suljettuna Kathun vesipumppuasemalla olevan mutkan lähellä Patongissa Suwan Khiri Wongin temppeliin, joka on noin 500 metriä.

Tienkäyttäjät, jotka haluavat mennä Patongiin tai lähteä Patongista, voivat käyttää kiertotietä.

  • Patongista Karoniin Kataan Chalongiin Wichitiin Phuket Towniin tai
  • Patongista Kamalaan Cherng Talayyn Thalangissa

Nämä kaksi tapaa vievät yhdestä kahteen tuntia enemmän aikaa, koska ne ovat paljon pidemmät etäisyydet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.