Toinen maanvyörymä päätiellä Phuketissa tukkii koko kaistan Rassadassa, viranomaiset kehottavat ihmisiä pysymään kotona

Phuket -

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Toinen maanvyörymä raportoitiin myöhään iltapäivällä (19. lokakuutath) Chalermprakiat Rama 9 Roadilla (ohitie), joka on lähellä alueella, jolla oli maanvyörymä maanantaina (17th).

Liikenne viivästyy, koska koko kaista on puiden ja sähköpylväiden tukkimassa. Liikennepoliisi on avustanut tiellä.

Autoilijoiden on käännyttävä takaisin päinvastaiseen suuntaan, mikä on aiheuttanut liikennekaaosia lähialueilla. Tämä liittyy maanvyörymiin ja tiesulkuihin Kathussa ja Patongissa.

Viranomaiset kehottavat ihmisiä pysymään kotona, ellei ole kriittistä hätätilannetta. Muilla teillä liikenteen viivästysten arvioidaan olevan useita tunteja lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.