Phuketin kuvernööri vierailee tulvien uhrien luona eri puolilla saarta

KUVA: Woradet

Phuket -

Phuketin kuvernööri on jatkanut tänään vierailemista uhrien kanssa, jotka kärsivät edelleen viime viikonlopun tulvista.

Edellinen tarinamme:

Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla.

Phuketin vanhakaupunki on kärsinyt pahimmasta tulvasta 50 vuoteen kuluneena viikonloppuna, paikalliset asukkaat sanoivat tiedotusvälineille.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew vieraili Phuketin vanhankaupungin alueella eilen ja auttoi suoraan tulvien aikana, kuten alla (16. lokakuuta)th).

Nyt päivitykseen:

Tänään (17th), joillakin alueilla Samkongin Rassadan osa-alueella Mueang Phuketissa on asukkaita, jotka kärsivät edelleen tulvasta, koska vedenpinta ei ole laskenut.

Phuketin kuvernööri Narong ja katastrofien ehkäisy- ja lieventämisviranomaiset (DDPM) vierailivat uhrien luona tällä alueella.

Kuvernööri Narong on määrännyt virkamiehiä auttamaan nopeasti asukkaita, kun valtavaa vesipumppua käytetään veden poistamiseen alueelta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.