Voimakas sade aiheuttaa maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa

Kathu

Phuket -

Useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut Maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, mikä myös kaatoi sähköpylväitä.

Edellinen tarinamme:

Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla.

Kamala

Maanvyörymät löydettiin tänä aamuna (16. lokakuuta) Kathu – Na Koh Roadilta Kathussa, Giant Hillin (Khao Yak) suulla Kamalasta ja Patongin kukkulalta. Liikenne esti maaperä ja suuret kivet, jotka tulivat alas läheisiltä kukkuloilta.

Patong

Patong

Maanvyörymien läheisyys kaatoi myös joitain sähköpylväitä. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Asianomaiset viranomaiset auttavat alueella.

Kathu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.